Image

UTEHELG – för dig som älskar uteliv!

18–20 maj 2018 presenterar Utemagasinet tillsammans med Bergans eventet UTEHELG på Skeviks Gård – Naturnära beläget i Värmdö skärgård, endast 20 minuter från Stockholm. UTEHELG bjuder i tre dagar in familjer som gillar äventyr eller är nyfikna på naturen och allt den har att erbjuda.

Med Utemagasinets nya event vill vi skapa en mötesplats för alla; nybörjare som inbitna friluftsfantaster. Ett sätt att träffas, byta erfarenheter och kunskaper – och inte minst upptäcka variationen i friluftslivet. Vi fyller dagarna med uteaktiviteter, kurser och seminarier för både ungdomar och vuxna. På kvällen samlas vi kring lägerelden och njuter av härligt sällskap, Live-musik och god mat och dryck.

Det blir vandringar på olika nivåer, naturparkour, MTB-cykling, kajakpaddling, yoga och trailrunning. Lär dig överleva i naturen, testa på SUP eller delta i en selfiefotograferingskurs. Laga mat utomhus tillsammans med våra friluftskockar med naturens egna råvaror, lyssna på våra föreläsare – och missa inte vårens roligaste uppgift – Utemaningen!

Image