Image
Image
Image

Tillsammans med våra samarbetspartners har vi gjort UTEHELG till en årlig tradition, ett återkommande familjearrangemang för friluftsliv och naturnära njutning nära storstaden. Vårt event samlar redan äventyrliga familjer och de som är nyfikna på friluftsliv – vana utövare och branschfolk blandas med nybörjare och de som bara vill komma bort ett slag och upptäcka naturen och dess möjligheter. Vi menar att ett aktivt liv för hela familjen går att få ihop – där allas intresse tillhandahålls. Inte minst vill vi öka intresset för friluftsliv!

Med vårt event vill vi skapa en mötesplats för alla; nybörjare som inbitna friluftsfantaster. Ett sätt att träffas, byta erfarenheter och kunskaper – och inte minst upptäcka variationen i friluftslivet. Vi fyller dagarna med uteaktiviteter, kurser och seminarier för både ungdomar och vuxna. Det blir vandringar på olika nivåer, swimrun, MTB-cykling, kajakpaddling, yoga och trailrunning.  Laga mat utomhus med våra friluftskockar av naturens egna råvaror, lär dig tända eld med eldstål eller hur man packar den optimala vandringsryggsäcken. Allt detta och mycket, mycket mer kan du göra på UTEHELG.

På kvällarna äter och dricker vi gott, antingen en trerättersmeny i resturangen på Skeviks Gård, eller så väljer man en enklare middag i vårt mattält. Kanske vill du hellre laga din egen middag framför tältet i den vackra vårnatten. Här finns alternativ för alla!

Livemusik och skönt häng vid lägerelden är ett självklart alternativ när magarna är mättade. Välkommen till tentipin vid stranden för skönt häng och härligt sällskap.

Välkomna till UTEHELG!

Image